Počet záznamů: 1
Dvořák, Ondřej, 1962- - Autor
První vydání - 207 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
ISBN 978-80-271-2881-5
potravinářská chemie jídla potraviny kuchařství všeobecnosti a zajímavosti
populárně-naučné publikaceSignatura C 404.207 Umístění 664 - Potravinářství Údaje o názvu Chemie na talíři / Ondřej Dvořák Záhlaví-jméno Dvořák, Ondřej, 1962- (Autor) Údaje o vydání První vydání Nakladatel Praha : Grada Publishing, 2021 Fyz.popis 207 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm ISBN 978-80-271-2881-5 Kč 399,00 Číslo nár. bibl. cnb003376829 Poznámky Obálkový podnázev: co se děje na pánvi, když si smažíme řízek? Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografie a rejstřík Předmět.hesla potravinářská chemie * jídla * potraviny * kuchařství * všeobecnosti a zajímavosti Forma, žánr populárně-naučné publikace Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin MDT 663/664:54 , 641.55 , 612.392/.398 , 663/664 , 641/642 , 0/9 , (0.062) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 664 - Potravinářství Druh dok. KNIHY Praktický průvodce chemickými procesy, které jsou tentokrát představeny v našem každodenním životě - v kuchyni. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1