Počet záznamů: 1  

Chemie na talíři

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Dvořák, Ondřej, 1962- - Autor
    První vydání - 207 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    ISBN 978-80-271-2881-5
     potravinářská chemie  jídla  potraviny  kuchařství  všeobecnosti a zajímavosti
     populárně-naučné publikace
    SignaturaC 404.207
    Umístění 664 - Potravinářství
    Chemie na talíři
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 404.207   

    Údaje o názvuChemie na talíři / Ondřej Dvořák
    Záhlaví-jméno Dvořák, Ondřej, 1962- (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Grada Publishing, 2021
    Fyz.popis207 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    ISBN978-80-271-2881-5 Kč 399,00
    Číslo nár. bibl.cnb003376829
    PoznámkyObálkový podnázev: co se děje na pánvi, když si smažíme řízek?
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie a rejstřík
    Předmět.hesla potravinářská chemie * jídla * potraviny * kuchařství * všeobecnosti a zajímavosti
    Forma, žánr populárně-naučné publikace
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 663/664:54 , 641.55 , 612.392/.398 , 663/664 , 641/642 , 0/9 , (0.062)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru664 - Potravinářství
    Druh dok.KNIHY
    Chemie na talíři
    Praktický průvodce chemickými procesy, které jsou tentokrát představeny v našem každodenním životě - v kuchyni. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.