Počet záznamů: 1
Chemie potravin
Odstrčil, Jaroslav - Autor
Vyd. 1. - Brno : Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů, 2006 - 164 s. : il. (převážně barev.) ; 30 cm
ISBN 80-7013-435-6
Odstrčilová, Milada, - Autor
potravinářská chemie
učebnice středních školSignatura S 33.766 Umístění 54 - Chemie. Obecná chemie Údaje o názvu Chemie potravin / Jaroslav Odstrčil, Milada Odstrčilová Záhlaví-jméno Odstrčil, Jaroslav (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Brno : Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů, 2006 Fyz.popis 164 s. : il. (převážně barev.) ; 30 cm ISBN 80-7013-435-6 Číslo nár. bibl. cnb001649060 Poznámky Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius Poznámky k uživatelskému určení Pro zdravotnické školy, specializační studium, LF Dal.odpovědnost Odstrčilová, Milada, 1949- (Autor)
Předmět.hesla potravinářská chemie Forma, žánr učebnice středních škol Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 663/664:54 , (075.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 54 - Chemie. Obecná chemie Druh dok. KNIHY Učební text pro studijní obor nutriční asistent a diplomovaný nutriční terapeut. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1