Počet záznamů: 1  

Das Leiden unseres Herrn und Heilands Jesu Christi, von seiner Menschwerdung an bis zum Kreuztod, in fünfzig Betrachtungen

  1. Das Leiden unseres Herrn und Heilands Jesu Christi, von seiner Menschwerdung an bis zum Kreuztod, in fünfzig Betrachtungen

    kniha


     Tomé de Jesus, 1529-1582 - Autor
    Augsburg : Bey Nicolaus Doll, 1790 - 2 sv.; 8°
      Stark, Joseph, - Překladatel   Doll, Nicolaus, - Nakladatel, vydavatel
    SignaturaSE 1642
    *CHYBA*Při zobrazování dat se vyskytla chyba! Prosím kontaktujte správce systému.
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSE 1642   
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSE 1642   

    Údaje o názvuDas Leiden unseres Herrn und Heilands Jesu Christi, von seiner Menschwerdung an bis zum Kreuztod, in fünfzig Betrachtungen. ... Band / von dem ehrwürdigen Thomas von Jesu, aus dem Eremitenorden des heiligen Augustins ; us dem Französischen übersetzt von Joseph Stark, Priester in dem Collegio bey St. Salvator in Augsburg
    Záhlaví-jméno Tomé de Jesus, 1529-1582 (Autor)
    Vyd.údajeAugsburg : Bey Nicolaus Doll, 1790
    Fyz.popis2 sv.; 8°
    PoznámkyV obou svazcích ryté frontispisy, nesignované. Na titulní straně vinětka, vlnovka, linka, impresum pod dvojlinkou. Viněty, ozdůbky, linky; živá záhlaví, poznámky pod čarou. 1. Band. LXXVIII, 511, [1] s. --2. Band. VIII, 519, [1] s.
    Pozn.o vazběVazby kožené, na hřbetech štítky, červené ořízky
    Dal.odpovědnost Stark, Joseph, 1750-1816 (Překladatel)
    Doll, Nicolaus, činný 1779-1834 (Nakladatel, vydavatel)
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.němčina
    URLhttps://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBGKST&zaznamid=100080264
    *CHYBA*Při zobrazování dat se vyskytla chyba! Prosím kontaktujte správce systému.
    Druh dok.Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.