Počet záznamů: 1  

Warhafftige Beschreibung Geystlicher und Weltlicher historien, vnder dem grossmechtigen Keyser Carolo dem fünfften verloffen

  1. Warhafftige Beschreibung Geystlicher und Weltlicher historien, vnder dem grossmechtigen Keyser Carolo dem fünfften verloffen

    kniha


     Sleidanus, Johannes, 1506-1556 - Autor
    Gedruckt zu Basel : [Nicolaus Brylinger], im iar 1557 - [16], DCCCCXCVI, [12] s., [2] obr. přil. ; 4°
      Pantaleon, Heinrich, - Překladatel   Brylinger, Nikolaus, - Tiskař
    SignaturaCK 306
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněCK 306   

    Údaje o názvuWarhafftige Beschreibung Geystlicher und Weltlicher historien, vnder dem grossmechtigen Keyser Carolo dem fünfften verloffen / erstliche von dem hochgelehrten Herzen Johansen Sleidan in Latein fleyssig zusammen getragen ; dem nach zu gutem der Teüdtschen nation, durch Doctor Heinrichen Pantaleon verteütschet: nun aber von dem selbigen fleyssig wider besichtiget, corrigiert vnd verbessert
    Záhlaví-jméno Sleidanus, Johannes, 1506-1556 (Autor)
    Vyd.údajeGedruckt zu Basel : [Nicolaus Brylinger], im iar 1557
    Fyz.popis[16], DCCCCXCVI, [12] s., [2] obr. přil. ; 4°
    PoznámkyNa titl. s. tisk. signet, za s. 72 celostr. dřevořez s portrétem M. Luthera ; iniciály, marginálie, kustody
    CitaceJöcher, IV., 634
    Poznámky k popisovanému exemplářiZa s. 996 vlepen hanopis na M. Luthera [pozdější tisk s.l.t.a]
    Pozn.o vazběVazba kož., slepotisk, rám. bordura s medailony a esovkami, zbytky kov. spon
    Dal.odpovědnost Pantaleon, Heinrich, 1522-1595 (Překladatel)
    Brylinger, Nikolaus, činný 1538-1582 (Tiskař)
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    Země vyd.Švýcarsko
    Jazyk dok.němčina
    URLhttps://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBGKST&zaznamid=100071284
    Druh dok.Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.