Počet záznamů: 1  

Jo. Henr. Schüttei ... Oryktographia Jenensis, Sive Fossilium Et Mineralium In Agro Jenensi brevissima Descriptio

  1. Jo. Henr. Schüttei ... Oryktographia Jenensis, Sive Fossilium Et Mineralium In Agro Jenensi brevissima Descriptio

    kniha


     Schütte, Johann Heinrich, 1694-1774 - Autor
    Lipsiae ; Et Susati : Sumptibus Josephi Wolschendorfii, 1720 - [16], 100 s., 2 tb., [1] obr. příl. ; 8°
      Wolschendorf, Joseph - Nakladatel, vydavatel
    SignaturaCK 1118
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněCK 1118   

    Údaje o názvuJo. Henr. Schüttei ... Oryktographia Jenensis, Sive Fossilium Et Mineralium In Agro Jenensi brevissima Descriptio ...
    Záhlaví-jméno Schütte, Johann Heinrich, 1694-1774 (Autor)
    Vyd.údajeLipsiae ; Et Susati : Sumptibus Josephi Wolschendorfii, 1720 (Typis Hermannianis)
    Fyz.popis[16], 100 s., 2 tb., [1] obr. příl. ; 8°
    PoznámkyExlibris mědiryt s. podobiznou autora od M. Rentze, na tb. schematic. obrazce; titul. list červeno-černý tisk, iniciály, vlysy, živá záhlaví, linky, kustody
    PoznámkaObsahuje přítisk: Ad ... Georg. Wolffg. Wedelium ... De Vino Jenensi Epistola / J.H. Schütte. (Lipsiae e. Susati, 1720)
    Pozn.o vazběVazba pap.
    Dal.odpovědnost Wolschendorf, Joseph (Nakladatel, vydavatel)
    Související popisná jednotkaAd ... Georg. Wolffg. Wedelium ... De Vino Jenensi Epistola
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.latina ; řečtina, moderní (po 1453)
    URLhttps://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBGKST&zaznamid=100071024
    Druh dok.Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Související popisná jednotkaAd ... Georg. Wolffg. Wedelium ... De Vino Jenensi Epistola
    Název částiObsahuje přítisk: Ad ... Georg. Wolffg. Wedelium ... De Vino Jenensi Epistola / J.H. Schütte. (Lipsiae e. Susati, 1720)
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.