Počet záznamů: 1  

P. Placidi Presl Sacrum Et Exemptum Ordinem Cisterciensem Wellehradii Professi, In Universitate Pragensi Apud Facultatem Theologicam Examinatoris Regii, Atque In Studio Generali Unitorum Ordinum Praemonstratensis Et Cisterciensis Theologiae Dogmaticae Professoris Ordinarii, De Assensu A Catholico Canonizationi Sanctorum Praestando Dissertatio

  1. kniha

    kniha


     Presl, Placid, 1743-1808 - Autor
    Pragae : Literis Joannae Viduae Pruschianae, Philippo Nickesch Factore, [1781?] - [8], 92, [2] s. ; 8°
      Nikeš, Filip, - Tiskař   Průšová, Jana, - Tiskař
    Údaje o názvuP. Placidi Presl Sacrum Et Exemptum Ordinem Cisterciensem Wellehradii Professi, In Universitate Pragensi Apud Facultatem Theologicam Examinatoris Regii, Atque In Studio Generali Unitorum Ordinum Praemonstratensis Et Cisterciensis Theologiae Dogmaticae Professoris Ordinarii, De Assensu A Catholico Canonizationi Sanctorum Praestando Dissertatio
    Část názvuDe Assens ut A Catholico Canonizationi Sanctorum Praestando Dissertatio
    Záhlaví-jméno Presl, Placid, 1743-1808 (Autor)
    Vyd.údajePragae : Literis Joannae Viduae Pruschianae, Philippo Nickesch Factore, [1781?]
    Fyz.popis[8], 92, [2] s. ; 8°
    PoznámkyNa titl. s. ryt.; rokok. vlysy, vinětka, ozd. a linky v záhl., marginálie, kustody
    PoznámkaPřívazek k: De Moderamine Theologi ... / Placidus Presl. Pragae, 1781
    Dal.odpovědnost Nikeš, Filip, činný 1771-1780 (Tiskař)
    Průšová, Jana, činná 18. století (Tiskař)
    Související popisná jednotkaDe Moderamine Theologi
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.latina
    URLhttps://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBGKST&zaznamid=100061052
    Druh dok.Staré tisky
    Související popisná jednotkaDe Moderamine Theologi
    Název částiPřívazek k: De Moderamine Theologi ... / Placidus Presl. Pragae, 1781
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.