Počet záznamů: 1  

Nouvelle Et Parfaite Grammaire Francoise Et Allemande

  1. Nouvelle Et Parfaite Grammaire Francoise Et Allemande

    kniha


     Des Pepliers, J.-R., činný 17. století-18. století - Autor
    Fünfte verbesserte Auflage - Wien : gedruckt bey Johann Thomas Edl. von Trattnern, k.k. Hofbuchdrucker und Buchhändler, 1794 - [4], 572 [dochov.] s. ; 8°
      Trattner, Johann Thomas von, - Tiskař   Buffier, Claude, - Jiná role
    SignaturaSE 2171
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSE 2171   

    Title statementNouvelle Et Parfaite Grammaire Francoise Et Allemande = Neue und vollkommende französische Sprachlehre des Herrn des Pepliers, akademischen Mitgliedes, nach den Anmerkungen des franzosischen Jesuiten Buffier, und anderer Gelehrten von einem Mitglied der Berliner Akademie verbessert, und mit einem Unterrichte von der neuesten Rechtschreibung und Aussprache vermehret, und von dem Verleger mit einem neuen Titularbuch versehen
    Portion of titleNeue und vollkommende französische Sprachlehre
    Main entry-name Des Pepliers, J.-R., činný 17. století-18. století (Author)
    Edition statementFünfte verbesserte Auflage
    Issue dataWien : gedruckt bey Johann Thomas Edl. von Trattnern, k.k. Hofbuchdrucker und Buchhändler, 1794
    Phys.des.[4], 572 [dochov.] s. ; 8°
    NoteViněty, ozdůbky, linky
    Ownership hist.Na přídeští : Monsieur Charles Claudi Candidat on Droits.. am Altstädter Ring N. 68 a Prague
    Binding inf.Desky lepenkové, šedomodrý papír, hřbet poškozen
    Another responsib. Trattner, Johann Thomas von, 1717-1798 (Printer)
    Buffier, Claude, 1661-1737 (Other)
    Conspect09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    CountryRakousko
    Languageněmčina ; francouzština
    URLhttps://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBGKST&zaznamid=100060339
    Document kindRare books
    Supplementstaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.