Počet záznamů: 1  

Sylva Cogitationum Sacrarum Pro Cathedra Seu Conceptus Praedicabiles Ex Praestantissimis Authoribus collecti, Et In tres Classes divisi, Studio Et Opera P. Francisci Höger E Soc. Jesu

  1. Sylva Cogitationum Sacrarum Pro Cathedra Seu Conceptus Praedicabiles Ex Praestantissimis Authoribus collecti, Et In tres Classes divisi, Studio Et Opera P. Francisci Höger E Soc. Jesu

    kniha


     Höger, Franz, 1664-1727 - Autor
    Ingolstadii ; Sumptibus Joan. Franc. Xav. Cräz Bibliopolae Academici ; 1749 - 2 sv. ; 8°
      Summer, Thomas, - Nakladatel, vydavatel   Crätz, Johann Franz Xaver, - Nakladatel, vydavatel
    SignaturaSE 2389/1-2
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSE 2389/1-2   

    Údaje o názvuSylva Cogitationum Sacrarum Pro Cathedra Seu Conceptus Praedicabiles Ex Praestantissimis Authoribus collecti, Et In tres Classes divisi, Studio Et Opera P. Francisci Höger E Soc. Jesu. ...
    Záhlaví-jméno Höger, Franz, 1664-1727 (Autor)
    Vyd.údajeIngolstadii ; Sumptibus Joan. Franc. Xav. Cräz Bibliopolae Academici ; 1749
    Fyz.popis2 sv. ; 8°
    PoznámkyPředtituly, vlysy, viněty, plné inic. ve volném prostoru ozd. linky, živá záhlaví, marginálie. Pars Prima. Completens Dominicas per Annum. s. [16], [16], 307 s. -- Pars Secunda. Completens Dies Festos per Annum. s. [4], [4], 323, [3] s.
    Poznámky k popisovanému exemplářiNa předtitl. s.: Bibliot. Budvicens. Schol. Piarum
    Pozn.o vazběVazba kožená s poškozeným hřbetem. Dvě části v jednom svazku
    Dal.odpovědnost Summer, Thomas, činný 1747-1766 (Nakladatel, vydavatel)
    Crätz, Johann Franz Xaver, -1775 (Nakladatel, vydavatel)
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.latina
    URLhttps://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBGKST&zaznamid=100042308
    Druh dok.Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.