Počet záznamů: 1  

Dissertationes Polemicae De Celebrioribus Controversiis In Octo Partes Distributae Pro Discursibus Moderni etiam temporis ... Quibus accedunt Ex Universa Thelogia Scholastica Theses, Quas

  1. Dissertationes Polemicae De Celebrioribus Controversiis In Octo Partes Distributae Pro Discursibus Moderni etiam temporis ... Quibus accedunt Ex Universa Thelogia Scholastica Theses, Quas

    kniha


     From, Johann, 1685-1739 - Autor
    Olomucii : typis Francisci Antonii Hirnle, 1733 - [12], 442, [4] s., [1] obr. příl. ; 4°
      Hirnle, František Antonín, - Tiskař   Janovský z Janovic, Jan Václav, - Jiná role
    SignaturaCK 2544
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněCK 2544   

    Title statementDissertationes Polemicae De Celebrioribus Controversiis In Octo Partes Distributae Pro Discursibus Moderni etiam temporis ... Quibus accedunt Ex Universa Thelogia Scholastica Theses, Quas ... / Praeside ... P. Joanne From ... Publice d fendendas suscepit ... D. Joannes Wenceslaus Janovsky, Eques de Janovitz, ...
    Main entry-name From, Johann, 1685-1739 (Author)
    Issue dataOlomucii : typis Francisci Antonii Hirnle, 1733
    Phys.des.[12], 442, [4] s., [1] obr. příl. ; 4°
    NoteDatace římskými číslicemi. Za titl. l. ryt. círk. erb; vlysy, iniciály, ozd. a záv. v záhl., viněty, kustody
    CitationPelcl, 172
    Poznámky k popisovanému exemplářiRkp. exlibris Fris. Narcissi Lang.
    Binding inf.Vazba kož., zlac. kolky na hřbetu, červ. strík. ořízka
    Another responsib. Hirnle, František Antonín, 1697-1758 (Printer)
    Janovský z Janovic, Jan Václav, činný 1735-1773 (Other)
    Conspect09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    CountryČesko
    Languagelatina
    URLhttps://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBGKST&zaznamid=100040724
    Document kindRare books
    Supplementstaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.