Počet záznamů: 1  

Dissertationes Polemicae De Celebrioribus Controversiis In Octo Partes Distributae Pro Discursibus Moderni etiam temporis ... Quibus accedunt Ex Universa Thelogia Scholastica Theses, Quas

  1. Dissertationes Polemicae De Celebrioribus Controversiis In Octo Partes Distributae Pro Discursibus Moderni etiam temporis ... Quibus accedunt Ex Universa Thelogia Scholastica Theses, Quas

    kniha


     From, Johann, 1685-1739 - Autor
    Olomucii : typis Francisci Antonii Hirnle, 1733 - [12], 442, [4] s., [1] obr. příl. ; 4°
      Hirnle, František Antonín, - Tiskař   Janovský z Janovic, Jan Václav, - Jiná role
    SignaturaCK 2544
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněCK 2544   

    Údaje o názvuDissertationes Polemicae De Celebrioribus Controversiis In Octo Partes Distributae Pro Discursibus Moderni etiam temporis ... Quibus accedunt Ex Universa Thelogia Scholastica Theses, Quas ... / Praeside ... P. Joanne From ... Publice d fendendas suscepit ... D. Joannes Wenceslaus Janovsky, Eques de Janovitz, ...
    Záhlaví-jméno From, Johann, 1685-1739 (Autor)
    Vyd.údajeOlomucii : typis Francisci Antonii Hirnle, 1733
    Fyz.popis[12], 442, [4] s., [1] obr. příl. ; 4°
    PoznámkyDatace římskými číslicemi. Za titl. l. ryt. círk. erb; vlysy, iniciály, ozd. a záv. v záhl., viněty, kustody
    CitacePelcl, 172
    Poznámky k popisovanému exemplářiRkp. exlibris Fris. Narcissi Lang.
    Pozn.o vazběVazba kož., zlac. kolky na hřbetu, červ. strík. ořízka
    Dal.odpovědnost Hirnle, František Antonín, 1697-1758 (Tiskař)
    Janovský z Janovic, Jan Václav, činný 1735-1773 (Jiná role)
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.latina
    URLhttps://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBGKST&zaznamid=100040724
    Druh dok.Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.