Počet záznamů: 1  

D.O.M. Summa Philosophiae Scholasticae Et Scotisticae In Quatuor Partes

  1. D.O.M. Summa Philosophiae Scholasticae Et Scotisticae In Quatuor Partes

    kniha


     Dupasquier, Sébastien, asi 1630-1718 - Autor
    Patavii : Typis Seminarii, Apud Joannem Manfre, 1706 - 7 sv. ; 12°
      Manfrè, Giovanni, - Tiskař
    SignaturaCK 2816
    *CHYBA*Při zobrazování dat se vyskytla chyba! Prosím kontaktujte správce systému.
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněCK 2816   
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněCK 2816   
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněCK 2816   
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněCK 2816   
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněCK 2816   
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněCK 2816   
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněCK 2816   

    Údaje o názvuD.O.M. Summa Philosophiae Scholasticae Et Scotisticae In Quatuor Partes Tomus ... / scripta, Et digesta breviter, Et clare Per Fr. Sebastianum Dupasquier, ...
    Záhlaví-jméno Dupasquier, Sébastien, asi 1630-1718 (Autor)
    Vyd.údajePatavii : Typis Seminarii, Apud Joannem Manfre, 1706
    Fyz.popis7 sv. ; 12°
    PoznámkyDatace římskými číslicemi. Na titl. s. signet; vlysek, iniciálky, živá záhlaví. 1. [16], 846 s. -- 2. [8], 567 s. -- 3. [12], 691 s. -- 4. [10], 635 s. -- 5. [12], 828 s. -- 6. -- 7. [14], 604 s. -- 8. [22], 713 s.
    Pozn.o vazběVazba kož., barev. střík. ořízka. Sign. 699-706
    Dal.odpovědnost Manfrè, Giovanni, činný 1704-1754 (Tiskař)
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    Země vyd.Itálie
    Jazyk dok.latina
    URLhttps://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBGKST&zaznamid=100021550
    *CHYBA*Při zobrazování dat se vyskytla chyba! Prosím kontaktujte správce systému.
    Druh dok.Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.