Počet záznamů: 1  

Sacramentum Matrimonii Quomodo impediatur, & quomodo ab impedimentis, praesertim via Dispensationis expediatur?

  1. Sacramentum Matrimonii Quomodo impediatur, & quomodo ab impedimentis, praesertim via Dispensationis expediatur?

    kniha


     Dalbert, Josef, 1683-1740 - Autor
    [Pragae] : Typis Universitatis Carolo-Ferdinandeae in Colleg. Soc. Jesu ad S. Clementem, [1734] - [16], 472, [1] s. ; 8°
      Benda, František - Jiná role
    SignaturaSE 2558
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSE 2558   

    Title statementSacramentum Matrimonii Quomodo impediatur, & quomodo ab impedimentis, praesertim via Dispensationis expediatur? : Pro usu Confessariorum Adaptum, Atque itero luci publica datum, addito rerum indice, Cum Annexis Ex Universa Theologia Scholastica Thesibvs / Quas In Alma, Caesarea, Regiaque Universitate Carolo-Ferdinandea Pragensi ... Praeside ... P. Josepho Dalbert e Societate Jesu, ... In Magna Aula Carolina Pro suprema Theologici DoctoRatus Laurea Publice propugnandas suscepit ... Franciscus Benda, Boëmus Brzecnicensis, ... Anno M. D. CC. XXXIV. Mense ...
    Main entry-name Dalbert, Josef, 1683-1740 (Author)
    Issue data[Pragae] : Typis Universitatis Carolo-Ferdinandeae in Colleg. Soc. Jesu ad S. Clementem, [1734]
    Phys.des.[16], 472, [1] s. ; 8°
    NoteOrnament. vlysy, viněty, ozdůbky, kontur. inic. M na zdob. pozadí v rámečku, ostatníé plné ve volném prostoru
    Ownership hist.Prov.: Ex Libris Joannis Kumfeld
    Binding inf.Vazba kožená
    Another responsib. Benda, František (Other)
    Another responsib. Jezuitská tiskárna (Praha, Česko) (Printer)
    Conspect09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    CountryČesko
    Languagelatina
    URLhttps://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBGKST&zaznamid=100021015
    Document kindRare books
    Supplementstaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.