Počet záznamů: 1  

Jakob Benignus Bossuet Bischofes von Meaux Geschichte von den Veränderungen der Protestantischen Kirchen

  1. Jakob Benignus Bossuet Bischofes von Meaux Geschichte von den Veränderungen der Protestantischen Kirchen

    kniha


     Bossuet, Jacques Bénigne, 1627-1704 - Author
    Prag : [Johann Mangoldt?], 1785 - 3 sv. ; 8°
      Mangoldt, Johann, - Printer   Jahn, Jan Jakub Quirin, - Delineator   Balzer, Jan Jiří, - Engraver
    Call numberSE 1472
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSE 1472   
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSE 1472   
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSE 1472   

    Údaje o názvuJakob Benignus Bossuet Bischofes von Meaux Geschichte von den Veränderungen der Protestantischen Kirchen : Aus dem Französischen übersetzt
    Část názvuGeschichte von den Veränderungen der Protestantischen Kirchen
    Záhlaví-jméno Bossuet, Jacques Bénigne, 1627-1704 (Autor)
    Vyd.údajePrag : [Johann Mangoldt?], 1785
    Fyz.popis3 sv. ; 8°
    PoznámkyNa titl. listu rytina s alegorií spravedlnosti, sign. I.Q. Jahn. del., Balzer sc. vlys, ozd. linky, plné iniciály, živá záhlaví, kustody, poznámky pod textem. 1. [36], 306 s., I 2431 -- 2. [2], 309-703 s., I 2432 -- 3. [2], 709-1256, [8] s., I 2433. K 3. svazku připojen seznam knih nakl. J. Mangolda
    Historie vlastnictvíNa předsádkách Dal Neumann
    Pozn.o vazběDesky lepenkové (1. sv.) a loubkové (2. a 3. svazek), polepené papírem
    Dal.odpovědnost Mangoldt, Johann, činný 1771-1796 (Tiskař)
    Jahn, Jan Jakub Quirin, 1739-1802 (Kreslič)
    Balzer, Jan Jiří, 1736-1799 (Rytec)
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.němčina
    URLhttps://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBGKST&zaznamid=100011779
    Druh dok.Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.