Počet záznamů: 1  

Epistolae Heroides


  1.  Ovidius, 43 př. Kr.-asi 18 po Kr. - Autor
    Venetiis : Thomas de Blavis, 10.6.1485 - 1 sv. ; 2°
      Volscus, Antonius, - Autor komentáře textu   Ubertino da Crescentino, - Autor komentáře textu   Calderini, Domizio, - Autor komentáře textu - Tiskař
    Signatura2BI 42
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčně2BI 42   

    Údaje o názvuEpistolae Heroides / cum commento Antonii Volsci et Hubertini Clerici Crescentinatis. Sappho et Liber in Ibin, cum commento Domitii Calderini
    Záhlaví-jméno Ovidius, 43 př. Kr.-asi 18 po Kr. (Autor)
    Vyd.údajeVenetiis : Thomas de Blavis, 10.6.1485
    Fyz.popis1 sv. ; 2°
    PoznámkySignet. Volná místa pro iniciálky
    CitaceC, 4554 IGI 7085 ; Sajó-Soltész 2496 ; IDL 3471 ; IBP 4088 ; Voull(Bonn) 864 ; BMC V 596
    Historie vlastnictvíProvenience:1. na před. přídeští bylo vepsáno věnovací distichon Václava z Rovného knihovně kaplanů v Českém Krumlově, polovice papíru zde utržena, 2. na fol. a1a oválné razítko Bischöfl. Bibliothek Kat. 34
    Pozn.o vazběBukové desky potažené z 3/5 hnědočervenou teletinou zdobenou slepotiskem (linkové rámování s úhlopříčkami a svislicí). Spony. Kůže poškozena. Na desku vepsán název, na hřbetě štítek s názvem (16. stol.), novodobý štítek se sign. Wa 7. Jako záševku použito notového rukopisu liturg. obsahu s interlineárními přípisky
    Dal.odpovědnost Volscus, Antonius, činný 15. století-16. století (Autor komentáře textu)
    Ubertino da Crescentino, asi 1405-1500 (Autor komentáře textu)
    Calderini, Domizio, 1446-1478 (Autor komentáře textu)
    Thomas de Blavis (Tiskař)
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    Země vyd.Itálie
    Jazyk dok.latina
    URLDigitalizovaný dokument https://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBFP&zaznamid=100011116
    Druh dok.Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.