Počet záznamů: 1  

Opera


  1.  Ovidius, 43 př. Kr.-asi 18 po Kr. - Autor
    Venetiis : Bernardinus Rizus, 13.1., 27.11.1486 - 1 sv. ; 2°
      Rizus, Bernardinus, - Tiskař
    Signatura2PR 22
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčně2PR 22   

    Údaje o názvuOpera. Pars 1, 2 / edidit Bonus Accursius
    Záhlaví-jméno Ovidius, 43 př. Kr.-asi 18 po Kr. (Autor)
    Vyd.údajeVenetiis : Bernardinus Rizus, 13.1., 27.11.1486
    Fyz.popis1 sv. ; 2°
    PoznámkyVolná místa pro iniciálky
    CitaceHC(+Add) 12143* Goff O134 ; Pell Ms 8826 (8691) ; CIBN O-85 ; Arnoult 1130 ; Jammes O-2 ; Polain(B) 2945 ; IDL 3481 ; IGI 7048 ; IBP 4072 ; Sajó-Soltész 2488 ; Mendes 932 ; Madsen 2982 ; Günt(L) 3636, 3637 ; Voull(B) 4130, 4131 ; Schmitt I 4130, 4131 ; Voull(Trier) 2071, 2072 ; Walsh 2173, 2174 ; Rhodes(Oxford Colleges) 1285 ; Sheppard 4066, 4067 ; Pr 4944, 4945 ; BMC V 400 ; BSB-Ink O-145
    Historie vlastnictvíProv. : na f. A1a raz. Praelatur Krumau se znakem. Na vnitřní straně př. desky přeškrtnutá sign. LXVIII.51, nahrazena novější VIII WW 5/897
    Poznámky k popisovanému exemplářiNa poč. obou dílů několik perokresebných inic. rukou 1. pol.19. stol., tou, která na f. A1a vepsala obsah díla. Četné obsáhlé marg. a interl. přípisky asi čtverou rukou, z nichž jedna je Ambrosiova (1. a 2. pol. 16.stol.). Na 1. předs. listu nárys Země (15.-16.stol.)
    Pozn.o vazběPův. italská dřevokožená vazba (přír. jelenice) bez ozdob. Na 3 stranách zbytky spon. Kování chybí. Jako záš. použito úzkých proužků románského (?) perg. rukopisu s neumami
    Dal.odpovědnost Rizus, Bernardinus, činný 1481-1492 (Tiskař)
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    Země vyd.Itálie
    Jazyk dok.latina
    URLDigitalizovaný dokument https://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBFP&zaznamid=100011115
    Druh dok.Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.