Počet záznamů: 1  

[Kommentar des Buches für Kreisämter als vermehrter Leitfaden zur Landes- und Kreisbereisung; oder gemeinnütziges Handbuch für Richter, Ökonomen und Beamte auf dem Lande, so wie auch für den Bürger und Landmann in den k.k. Staaten, dann Unterricht für angehende kreisämtliche Geschäftsmänner nach allerhöchster Weisung und Genehmigung

  1. kniha

    kniha


     Kropáček, Josef, asi 1755-1811 - Autor
    [Wien : mit Albertischen Schriften, 1799] - [2] s., s. 497-1096 ; 8°
    SignaturaNE 469/2.2
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněNE 469/2.2   

    Údaje o názvu[Kommentar des Buches für Kreisämter als vermehrter Leitfaden zur Landes- und Kreisbereisung; oder gemeinnütziges Handbuch für Richter, Ökonomen und Beamte auf dem Lande, so wie auch für den Bürger und Landmann in den k.k. Staaten, dann Unterricht für angehende kreisämtliche Geschäftsmänner nach allerhöchster Weisung und Genehmigung. Zweyter Theil, Zweyter Band / [von Joseph Kropatschek, k.k. wirklichen Hofsecretär und öffentlichen Lehrer der Gesetzkunde und Kreisamtspraxis bey der k.k. ersten adelichen Arcieren-Leibgarde galizischer Abtheilung]
    Záhlaví-jméno Kropáček, Josef, asi 1755-1811 (Autor)
    Vyd.údaje[Wien : mit Albertischen Schriften, 1799]
    Fyz.popis[2] s., s. 497-1096 ; 8°
    PoznámkyOzdobné linky, dvojlinky, tabulky v textu. Názvové a vydavatelské údaje podle 1. svazku 2. části, sign. NE 469/2.1
    Poznámky k popisovanému exemplářiPoškození: strany 1093-1096 zachovány pouze z části
    Pozn.o vazběVazba kožená na lepenkových deskách. Na hřbetě štítek s titulem: Kropatscheks Kommentar, a štítek s číslem části. Zdobeno zlaceným slepotiskem
    Dal.odpovědnost Albertische Schriften (firma) (Tiskař)
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    Země vyd.Rakousko
    Jazyk dok.němčina
    Druh dok.Staré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.