Počet záznamů: 1  

Vědecké práce

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    časopis


    Regálové číslo: RZ
    Roky odběru: 2003-
    cnb000605406
     zemědělský výzkum  brambory
     sborníky
    Vědecké práce
    Údaje o názvuVědecké práce / Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod
    Souběž.n.Naučnyje trudy (Naučno-issledovatel'skij institut kartofelja Gavličkuv Brod)
    Wissenschaftliche Arbeiten (Institut für Kartoffelforschung Havlíčkův Brod)
    Scientific Studies (Potato Research Institute Havlíčkův Brod)
    NakladatelHavlíčkův Brod : Výzkumný ústav bramborářský, [1996]-
    Fyz.popis24 cm
    ISSN1802-940X
    Číslo nár. bibl.cnb000605406
    PoznámkyNěkteré sv. mají ISBN. Periodicita se mění
    Jazyková pozn.Část. anglický text
    PoznámkaČíslování navazuje na původně nepravidelně vydávané sv. s různými názvy a ISSN
    Dal.odpovědnost Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod
    Název v letech 1958-1973 Vědecké práce Výzkumného ústavu bramborářského v Havlíčkově Brodě
    Název v letech 1974-1985 Vědecké práce Výzkumného a šlechtitelského ústavu bramborářského v Havlíčkově Brodě
    Název v letech 1986-1995Vědecké práce Oseva Výzkumného a šlechtitelského ústavu bramborářského v Havlíčkově Brodě
    Předmět.hesla zemědělský výzkum - Česko * brambory
    Forma, žánr sborníky
    Konspekt633 - Rostlinná výroba
    MDT 633.491 , 631:001.891 , (437.3) , (082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština ; angličtina
    Regálové čísloRZ
    Roky odběru2003-
    Druh dok.PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    Název v letech 1958-1973 Vědecké práce Výzkumného ústavu bramborářského v Havlíčkově Brodě
    Název v letech 1974-1985 Vědecké práce Výzkumného a šlechtitelského ústavu bramborářského v Havlíčkově Brodě
    Název v letech 1986-1995Vědecké práce Oseva Výzkumného a šlechtitelského ústavu bramborářského v Havlíčkově Brodě
    Vědecké práce
    Načítání…
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.