Počet záznamů: 1  

Studie a články

  1. časopis

    časopis


    Roky odběru: 2002,05
     dějiny vědy  věda
     Česko
     sborníky
    Údaje o názvuJak vytvořit fotografii : volný čas s fotografováním / [Christophe Caverot ... et al. ; českou verzi vypracovala Michaela Tužilová ; překlad Gabriela Kynclová]
    Vyd.údajePraha : NIDM, 2007
    Fyz.popis58 s. : il. (některé barev.) ; 22 cm + 38 pracovních listů
    ISBN978-80-86784-52-6 (brož. a volné l. v přebalu)
    Číslo nár. bibl.cnb001787130
    PoznámkyPřeloženo z francouzštiny. Zpracováno v rámci programu Socrates/Grundtvig. Název z obálky. Nad názvem: Activité. Brožura a volné l. vloženy v kapsách ve společném papírovém obalu. Terminologické slovníky
    Dal.odpovědnost Caverot, Christophe (Autor)
    Tužilová, Michaela (Jiná role)
    Předmět.hesla fotografování * fotografické techniky
    Forma, žánr pracovní listy * metodické příručky
    Konspekt77 - Fotografie. Fotografické postupy
    Údaje o názvuStudie a články
    Variantní názvyNázev : Studie a články K dějinám vědy a vědeckých institucí Sv. 7 (2002)
    Název : Slovanství a věda v 19.-20. století Sv. 8 (2005)
    Vyd.údajePraha : Archiv Akademie věd České republiky, 2002-
    ISSN1213-7928
    Edice/vedl.záhl. Masarykův ústav - Archiv (Akademie věd ČR). Práce.
    PoznámkyČást německý text. Obsahuje ISBN
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dříve jako Práce z dějin Akademie věd. Seria A = Seria A
    Dal.odpovědnost Akademie věd České republiky. Archiv (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla dějiny vědy * věda * Česko
    Forma, žánr sborníky
    Konspekt00 - Věda. Všeobecnosti. Základy vědy a kultury. Vědecká práce
    MDT 001
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Roky odběru2002,05
    Druh dok.PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    Související popisná jednotka Práce z dějin Akademie věd. Seria A = Seria A
    Načítání…
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.