Počet záznamů: 1  

Food Service

  1. časopis

    časopis


    Roky odběru: 1991,93-95,2002-11
    cnb000358016
     stravování  gastronomie  hotelnictví  společné stravování
     odborné časopisy
    Údaje o názvuFood Service : časopis moderní gastronomie
    NakladatelPraha : České a Slovenské odborné nakladatelství, 1991-2011
    Fyz.popissvazků ; 30 cm
    ISSN1210-406X
    Číslo nár. bibl.cnb000358016
    VydávánoRoč. 1, č. 1 (1991)-roč. 21, č. 9 (2011)
    PoznámkyPodnázev: odborný časopis pro gastronomii, hotelnictví a moderní stravování (tak v tiráži č. 2/1993); Pův. podnázev: Gastronomie - hotelnictví - společné stravování. Podnázev od r. [2001]: moderní gastronomie, hotelnictví, účelové stravovaní. Podnázev od r. 2005: magazín pro management gastronomie a hotelnictví. Rozsah a rozměry pro registraci: 40-98+4 s., 210/297. "Minutka" a "Pec" je součástí předplatného časopisu "Food-Service"
    Dále jako Gastro report & minutka
    Suplement Minutka
    Pec - pro pekaře a cukráře
    Předmět.hesla stravování * gastronomie * hotelnictví * společné stravování
    Forma, žánr odborné časopisy
    Konspekt64 - Domácí hospodářství
    MDT 613.2 , 640.4 , 640.4/.5 , (051)-027.561 , 050 , 640 , 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Roky odběru1991,93-95,2002-11
    Druh dok.PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    Související popisná jednotka Minutka
    Pec - pro pekaře a cukráře
    Související popisná jednotka Gastro report & minutka
    Odborný časopis pro gastronomii, hotelnictví a moderní stravování
    Načítání…
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.