Počet záznamů: 1
Zpracování ryb
Merten, Miroslav, 1945-2013 - Autor
Vyd. 1. - Praha : Informatorium, 2002 - 235 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
ISBN 80-86073-89-0
rybí maso zpracování masa
učebnice středních školSignatura C 303.623 Umístění Údaje o názvu Zpracování ryb / Miroslav Merten Záhlaví-jméno Merten, Miroslav, 1945-2013 (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Informatorium, 2002 Fyz.popis 235 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm ISBN 80-86073-89-0 Číslo nár. bibl. cnb001089106 Poznámky Terminologický slovník Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Předmět.hesla rybí maso * zpracování masa Forma, žánr učebnice středních škol Konspekt 637 - Živočišné produkty 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 637.56 , 637.5.03 , (075.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Ryby jako vstupní surovina pro zpracování, její posuzování, změny v mase sladkovodních ryb, posuzování čerstvosti ryb, konzervace masa, schéma technologické linky na zpracování ryb, aj.75 obrázků, 39 tabulek, barevná příloha. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1