Počet záznamů: 1  

Zpracování ryb

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Merten, Miroslav, 1945-2013 - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Informatorium, 2002 - 235 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-86073-89-0
     rybí maso  zpracování masa
     učebnice středních škol
    SignaturaC 303.623
    Umístění
    Zpracování ryb
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 303.623 P   

    Údaje o názvuZpracování ryb / Miroslav Merten
    Záhlaví-jméno Merten, Miroslav, 1945-2013 (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Informatorium, 2002
    Fyz.popis235 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
    ISBN80-86073-89-0
    Číslo nár. bibl.cnb001089106
    PoznámkyTerminologický slovník
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Předmět.hesla rybí maso * zpracování masa
    Forma, žánr učebnice středních škol
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 637.56 , 637.5.03 , (075.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Zpracování ryb
    Ryby jako vstupní surovina pro zpracování, její posuzování, změny v mase sladkovodních ryb, posuzování čerstvosti ryb, konzervace masa, schéma technologické linky na zpracování ryb, aj.75 obrázků, 39 tabulek, barevná příloha. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.