Počet záznamů: 1
Zpracování a ošetření drůbežích produktů
Kříž, Lubomír - Autor
1. vyd. - V Praze : Institut výchovy a vzdělávání Ministerstva zemědělství ČR, 1997 - 29 s. : il.
ISBN 80-7105-160-8
Živočišná výroba. Červená řada
Procházka, Otakar - Ilustrátor
drůbeží maso vejce
příručkySignatura C 291.014 Umístění Údaje o názvu Zpracování a ošetření drůbežích produktů / Lubomír Kříž ; [autor ilustrací Otakar Procházka] Záhlaví-jméno Kříž, Lubomír (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje V Praze : Institut výchovy a vzdělávání Ministerstva zemědělství ČR, 1997 Fyz.popis 29 s. : il. ISBN 80-7105-160-8 Číslo nár. bibl. cnb000303801 Edice Živočišná výroba (Institut výchovy a vzdělávání Ministerstva zemědělství ČR). Červená řada Dal.odpovědnost Procházka, Otakar (Ilustrátor)
Předmět.hesla drůbeží maso * vejce Forma, žánr příručky MDT 636.5/.6 , 637.4 , 637.5 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1