Počet záznamů: 1  

Zpracování a ošetření drůbežích produktů

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kříž, Lubomír - Autor
    1. vyd. - V Praze : Institut výchovy a vzdělávání Ministerstva zemědělství ČR, 1997 - 29 s. : il.
    ISBN 80-7105-160-8
    Živočišná výroba. Červená řada
      Procházka, Otakar - Ilustrátor
     drůbeží maso  vejce
     příručky
    SignaturaC 291.014
    Umístění
    Zpracování a ošetření drůbežích produktů
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 291.014   

    Údaje o názvuZpracování a ošetření drůbežích produktů / Lubomír Kříž ; [autor ilustrací Otakar Procházka]
    Záhlaví-jméno Kříž, Lubomír (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeV Praze : Institut výchovy a vzdělávání Ministerstva zemědělství ČR, 1997
    Fyz.popis29 s. : il.
    ISBN80-7105-160-8
    Číslo nár. bibl.cnb000303801
    Edice Živočišná výroba (Institut výchovy a vzdělávání Ministerstva zemědělství ČR). Červená řada
    Dal.odpovědnost Procházka, Otakar (Ilustrátor)
    Předmět.hesla drůbeží maso * vejce
    Forma, žánr příručky
    MDT 636.5/.6 , 637.4 , 637.5
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Zpracování a ošetření drůbežích produktů
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.