Počet záznamů: 1  

Země

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    V Praze : Knižní klub, 2004 - 520 s. : barev. il., mapy ; 31 cm
    ISBN 80-242-1225-0
      Luhr, James F. - Editor
     vědy o Zemi
     encyklopedie
    SignaturaB 45.193
    Umístění 55 - Geologie
    Země
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( studovna ) jen prezenčněB 45.193   

    Údaje o názvuZemě / hlavní redaktor James F. Luhr ; [z anglického originálu ... přeložili Kateřina Danielová ... et al.]
    Vyd.údajeV Praze : Knižní klub, 2004
    Fyz.popis520 s. : barev. il., mapy ; 31 cm
    ISBN80-242-1225-0
    Číslo nár. bibl.cnb001313156
    PoznámkyTerminologický slovník. V kartonovém pouzdru. Obsahuje rejstřík
    OriginálEarth
    Dal.odpovědnost Luhr, James F. (Editor)
    Předmět.hesla vědy o Zemi
    Forma, žánr encyklopedie
    Konspekt55 - Vědy o Zemi. Geologické vědy
    MDT 55 , (031)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLhttp://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:9e78c330-16df-11e4-8f64-005056827e52
    Ve volném výběru55 - Geologie
    Druh dok.KNIHY
    Země
    Nejrozsáhlejší obrazový průvodce naší planetou! Výpravný obrazový průvodce zachycuje drama, sílu a krásu procesů utvářejících Zemi a bere čtenáře na cestu od podmořských hlubin po deštné lesy, přes pohoří světa i vyprahlé pouště. Kniha obsahuje jedinečný přehled nejpůsobivějších pokladů zemského povrchu. Klíčové útvary pevniny a moří i atmosférické jevy jsou podrobně popsány v poutavých profilech, doplněných vynikajícími fotografiemi a názornými mapami. Kniha zohledňuje i působení člověka na životní prostředí ve zcela unikátních kapitolách o zemědělské, průmyslové a urbanizované krajině. Grafická schémata a nákresy, stejně jako srozumitelný a fundovaný text seznamuje čtenáře i s počátky Země a silami, které dodnes ovlivňují tvář naší planety. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.