Počet záznamů: 1  

Zelíčko, zelí, mé potěšení-- hlavně s masem

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Martin, Pavel - Autor
    1. vyd. - Praha : Agentura VPK, 2004 - 106 s., [12] s. obr. příl. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN 80-7334-032-1
    Dobré rady pro domácnost ;
     jídla  zelí hlávkové
     kuchařské recepty
    SignaturaC 315.423
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    Zelíčko, zelí, mé potěšení-- hlavně s masem
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 315.423   

    Údaje o názvuZelíčko, zelí, mé potěšení-- hlavně s masem / Pavel Martin
    Záhlaví-jméno Martin, Pavel (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Agentura VPK, 2004
    Fyz.popis106 s., [12] s. obr. příl. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN80-7334-032-1 Kč 95,00
    Číslo nár. bibl.cnb001412481
    Edice Dobré rady pro domácnost
    Předmět.hesla jídla * zelí hlávkové
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55 , 635.341/.342 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    Druh dok.KNIHY
    Zelíčko, zelí, mé potěšení-- hlavně s masem
    Není snad známa zdravější zelenina, než je kysané zelí. Je zdravé a navíc chutné, ve svěžích salátech také osvěžující, no prostě báječné. Obsahuje vitaminy i minerální látky, je bohaté na vlákninu - co si víc přát. Můžete zvolit pokrmy snadněji stravitelné - a tedy lehké - a pro milovníky klasiky je samozřejmě připojena i i hrst oblíbených receptů. Najdete zde návody na různé zelňačky, pokrmy z kysaného i hlávkového bílého či červeného zelí, z pekingského zelí i zelí z celého světa. Dozvíte se, jak připravit rolády a závitky, jídla bez masa a také saláty. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.