Počet záznamů: 1
Martin, Pavel - Autor
1. vyd. - Praha : Agentura VPK, 2004 - 106 s., [12] s. obr. příl. : barev. il. ; 21 cm
ISBN 80-7334-032-1
Dobré rady pro domácnost ;
jídla zelí hlávkové
kuchařské receptySignatura C 315.423 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla Údaje o názvu Zelíčko, zelí, mé potěšení-- hlavně s masem / Pavel Martin Záhlaví-jméno Martin, Pavel (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Agentura VPK, 2004 Fyz.popis 106 s., [12] s. obr. příl. : barev. il. ; 21 cm ISBN 80-7334-032-1 Kč 95,00 Číslo nár. bibl. cnb001412481 Edice Dobré rady pro domácnost Předmět.hesla jídla * zelí hlávkové Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55 , 635.341/.342 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla Druh dok. KNIHY Není snad známa zdravější zelenina, než je kysané zelí. Je zdravé a navíc chutné, ve svěžích salátech také osvěžující, no prostě báječné. Obsahuje vitaminy i minerální látky, je bohaté na vlákninu - co si víc přát. Můžete zvolit pokrmy snadněji stravitelné - a tedy lehké - a pro milovníky klasiky je samozřejmě připojena i i hrst oblíbených receptů. Najdete zde návody na různé zelňačky, pokrmy z kysaného i hlávkového bílého či červeného zelí, z pekingského zelí i zelí z celého světa. Dozvíte se, jak připravit rolády a závitky, jídla bez masa a také saláty. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1