Počet záznamů: 1
Mandžuková, Jarmila, 1959- - Autor
České Budějovice : Dona, 1998 - 164 s., [8] s. obr. příl. : čb. il. ; 20 cm
ISBN 80-86136-20-5 (brož.)
Martenek, Miloslav, - Ilustrátor Doležal, Vladimír, - Fotograf
zeleninová jídla
kuchařské receptySignatura C 292.291 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla Údaje o názvu Zeleninová kuchařka / Jarmila Mandžuková ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Miloslav Martenek Záhlaví-jméno Mandžuková, Jarmila, 1959- (Autor) Vyd.údaje České Budějovice : Dona, 1998 Fyz.popis 164 s., [8] s. obr. příl. : čb. il. ; 20 cm ISBN 80-86136-20-5 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb000371384 Dal.odpovědnost Martenek, Miloslav, 1933- (Ilustrátor)
Doležal, Vladimír, 1952- (Fotograf)
Předmět.hesla zeleninová jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:635.1/.8 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla Druh dok. KNIHY Stručné rady jak zeleninu čistit a upravit, tzn. vařit, připravit v mikrovlné troubě, dusit, zapékat a smažit. Abecedně řazené druhy zeleniny, brokolice-zelí. U každého druhu jsou uvedeny recepty na přípravu pokrmů tepelným zpracováním nebo za studena. Kuchařka obsahuje i řadu předpisů na jídla ze zeleninové směsi. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1