Počet záznamů: 1  

Zelená ratolest

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Pargeter, Edith, 1913-1995 - Autor
    Vyd. 2., V MF 1. - Praha : Mladá fronta, 1993 - 251 s.
    ISBN 80-204-0408-2
     anglické romány  historické romány  milostné romány
    SignaturaC 148.450
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 148.450   
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) k vypůjčeníC 148.450 a1   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuZelená ratolest
    Záhlaví-jméno Pargeter, Edith, 1913-1995 (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 2., V MF 1.
    Vyd.údajePraha : Mladá fronta, 1993
    Fyz.popis251 s.
    ISBN80-204-0408-2
    Číslo nár. bibl.cnb000082366
    Předchází Pargeter, Edith. Nebeský strom
    Následuje Pargeter, Edith. Šarlatové zrnko
    Forma, žánr anglické romány * historické romány * milostné romány
    Konspekt821.111-3 - Anglická próza, anglicky psaná
    MDT 821.111-31
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Odkazy (2) - KNIHY
    Předchází Pargeter, Edith Nebeský strom
    Následuje Pargeter, Edith Šarlatové zrnko
    Volné pokračování známého historického románu Nebeský strom pokračuje v líčení osudu Harryho, syna zemřelého stavitele Talvace. Chlapec vyrůstá u dvora velšského prince a jako dítě se zaplete do milostné aféry mezi anglickým šlechticem a princeznou. Je potrestán, a k jeho předsevzetí pomstít otcovu smrt přibude i touha očistit se v princových očích. Odjíždí na nedobytný hrad šlechtice, který zavinil otcovu smrt, utká se s ním, ale brzy zjistí, že bude muset svůj názor na tohoto muže poopravit. Na své dobrodružné výpravě se hrdina setká s dívkou a mezi oběma dospívajícími lidmi vznikne nevšední milostný vztah. Dobrodružství, prohry, vítězství i věrná láska spolu s barvitým popisem Anglie 13. století uspokojí řadu vděčných čtenářů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.