Počet záznamů: 1  

Zdraví máme na talíři

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Bodlák, Jiří, 1927- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Granit, 2002 - 159 s., [14] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 21 cm
    ISBN 80-7296-016-4
     fytoterapie  racionální výživa
     příručky
    SignaturaC 306.651
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Zdraví máme na talíři
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 306.651   

    Údaje o názvuZdraví máme na talíři : léčivé i škodlivé účinky potravin / Jiří Bodlák
    Záhlaví-jméno Bodlák, Jiří, 1927- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Granit, 2002
    Fyz.popis159 s., [14] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 21 cm
    ISBN80-7296-016-4
    Číslo nár. bibl.cnb001185596
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstříky
    Předmět.hesla fytoterapie * racionální výživa
    Forma, žánr příručky
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 613.2 , 615.89:633.88 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Druh dok.KNIHY
    Zdraví máme na talíři
    Mezi nejvýznamnější potraviny, které dodávají lidskému organismu potřebné živiny, patří obiloviny, luštěniny, zelenina a ovoce, olejniny, koření a bylinky. V přehledné příručce autor popisuje jednotlivé druhy potravin z hlediska významných obsahových látek, prospěšných i škodlivých, a vlastností důležitých pro zdraví. Kromě praktického přehledu, knížka obsahuje vyzkoušené léčivé recepty na využití běžných potravin v kuchyni, kosmetice a při léčbě neduhů. Autor svoje bohaté botanické a bylinářské znalosti uplatnil již v několika jiných publikacích. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.