Počet záznamů: 1  

Zdobení rychlé a lákavé

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Schmedes, Christa - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Ikar : Knižní klub, 1999 - 117 s. : barev. il. ; 27 cm
    ISBN 80-242-0130-5, ISBN 80-7202-539-2
    Dobrou chuť
     moučníky  zdobení cukrářských výrobků  podávání jídel  aranžování jídel  jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaB 41.075
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Zdobení rychlé a lákavé
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 41.075   

    Údaje o názvuZdobení rychlé a lákavé / Christa Schmedesová
    Záhlaví-jméno Schmedes, Christa (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Ikar : Knižní klub, 1999
    Fyz.popis117 s. : barev. il. ; 27 cm
    ISBN80-242-0130-5
    80-7202-539-2
    Číslo nár. bibl.cnb000772567
    Edice Dobrou chuť (Ikar)
    PoznámkyPřeloženo z němčiny
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje rejstřík
    OriginálGarnieren und schön anrichten
    Předmět.hesla moučníky * zdobení cukrářských výrobků * podávání jídel * aranžování jídel * jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55-025.12 , 642.63 , 641.85 , 663.916.5 , 641.55 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Zdobení rychlé a lákavé
    Každé jídlo můžeme připravit tak, že je lákavé nejen svou chutí, ale i na pohled. Za pomoci jednotlivých přísad - bylinek, ovoce a zeleniny, čokolády, cukru a těsta - vykrájíme nebo vytvarujeme speciálními noži nebo škrabkami jednoduché ozdoby, které se hodí ke konkrétnímu jídlu. Zdobení podle návodů není tak složité, vyzkoušet si to může každý. Výsledkem je kompletní, krásně upravené jídlo nebo originální pohoštění. Většina nápadů je pro zájemce, kteří se vyznačují trpělivostí a smyslem pro detail. Některé recepty jsou z přísad, které se v naší kuchyni běžně nepoužívají, např. mořské ryby a plody moře, ale jsou u nás již k dostání. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.