Počet záznamů: 1  

Zavařujeme a zmrazujeme v domácnosti


  1.  Kott, Vladimír, 1910- - Autor
    1. vyd. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1977 - 266 s. : il. ; 19 cm
    ISBN (Brož.)
    Rostlinná výroba
     konzervování ovoce  konzervování zeleniny  konzervování hub  zmrazování potravin
     příručky
    SignaturaC 208.158
    Umístění
    Zavařujeme a zmrazujeme v domácnosti
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 208.158 v1   

    Údaje o názvuZavařujeme a zmrazujeme v domácnosti : (ovoce, zeleninu, houby) / Vladimír Kott
    Záhlaví-jméno Kott, Vladimír, 1910- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1977
    Fyz.popis266 s. : il. ; 19 cm
    ISBN(Brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb000460895
    Edice Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla konzervování ovoce * konzervování zeleniny * konzervování hub * zmrazování potravin
    Forma, žánr příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.437 , 664.8.037.5 , 641.4:635.1/.8 , 641.4:634.1/.8 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Zavařujeme a zmrazujeme v domácnosti
    Praktická příručka využívá jak starší osvědčené způsoby zavařování, tak i nejnovější poznatky moderní konzervace, při níž zůstávají v maximální míře zachovány původní hodnoty. Popisuje výrobu kompotů, džemů, marmelád, rosolů,povidel, sirupů a moštů, zmrazování ovoce, konzervování zeleniny, hub aj. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.