Počet záznamů: 1
Základy konzervace potravin
Ingr, Ivo, 1936-2016 - Autor
Vyd. 1. - V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1999 - 119 s., [4] listy příl.
ISBN 80-7157-396-5
konzervárenský průmysl konzervování potravin
učebnice vysokých školSignatura S 26.201 Umístění Údaje o názvu Základy konzervace potravin / Ivo Ingr Záhlaví-jméno Ingr, Ivo, 1936-2016 (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1999 Fyz.popis 119 s., [4] listy příl. ISBN 80-7157-396-5 Číslo nár. bibl. cnb000772976 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Dal.odpovědnost Mendelova zemědělská a lesnická univerzita (Nakladatel, vydavatel)
Předmět.hesla konzervárenský průmysl * konzervování potravin Forma, žánr učebnice vysokých škol MDT 664.8/.9 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1