Počet záznamů: 1  

Základy konzervace potravin

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Ingr, Ivo, 1936-2016 - Autor
    Vyd. 1. - V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1999 - 119 s., [4] listy příl.
    ISBN 80-7157-396-5
     konzervárenský průmysl  konzervování potravin
     učebnice vysokých škol
    SignaturaS 26.201
    Umístění
    Základy konzervace potravin
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 26.201 v1   

    Údaje o názvuZáklady konzervace potravin / Ivo Ingr
    Záhlaví-jméno Ingr, Ivo, 1936-2016 (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeV Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1999
    Fyz.popis119 s., [4] listy příl.
    ISBN80-7157-396-5
    Číslo nár. bibl.cnb000772976
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Mendelova zemědělská a lesnická univerzita (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla konzervárenský průmysl * konzervování potravin
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    MDT 664.8/.9
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Základy konzervace potravin
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.