Počet záznamů: 1  

Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana, aneb, Vaří mistr kuchař Jaromír Trejbal

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Trejbal, Jaromír, 1905-1995 - Autor
    Vyd. 1. - Praha : GT Club, 1991 - 216 s., [32] s. barev. fot. příl. : il.
    ISBN 80-900705-0-7 (váz.)
      Růžický, Petr - Fotograf   Jodas, Miroslav, - Fotograf
     Trejbal, Jaromír, 1905-1995
     kuchaři  jídla
     autobiografické vzpomínky  kuchařské recepty
    SignaturaB 35.313
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana, aneb, Vaří mistr kuchař Jaromír Trejbal
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníB 35.313 v1   
    Suché Vrbné k vypůjčeníB 35.313 SV   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuZ hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana, aneb, Vaří mistr kuchař Jaromír Trejbal / [barevné fotoreprodukce Miroslav Jodas, barevné fotografie Petr Růžický]
    Část názvuVaří mistr kuchař Jaromír Trejbal
    Záhlaví-jméno Trejbal, Jaromír, 1905-1995 (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : GT Club, 1991
    Fyz.popis216 s., [32] s. barev. fot. příl. : il.
    ISBN80-900705-0-7 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb000069075
    Dal.odpovědnost Růžický, Petr (Fotograf)
    Jodas, Miroslav, 1932-2013 (Fotograf)
    Předmět.hesla Trejbal, Jaromír, 1905-1995 * kuchaři - Česko - 20. století * jídla
    Forma, žánr autobiografické vzpomínky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    929 - Biografie
    MDT 641.55 , (437.3) , 641/642-051 , 929 , (083.12) , (0:82-94)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana, aneb, Vaří mistr kuchař Jaromír Trejbal
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.