Počet záznamů: 1
Výroba tvarohu a tvarohových specialit
Strmiska, Josef - Autor
1. vyd. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1991 - 271 s. : obr., fotogr., tab., grafy, schémata ; 21 cm
ISBN 80-03-00481-0 (Brož.)
Technika a technologie potravinářského průmyslu
Hušek, Vladimír - Autor Minařík, Rudolf - Autor
tvaroh potravinářská technologie
příručkySignatura C 271.696 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Výroba tvarohu a tvarohových specialit : nové technologie / Josef Strmiska, Vladimír Hušek, Rudolf Minařík ; graf. úprava Žofie Ryzcová Záhlaví-jméno Strmiska, Josef (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1991 Fyz.popis 271 s. : obr., fotogr., tab., grafy, schémata ; 21 cm ISBN 80-03-00481-0 (Brož.) Číslo nár. bibl. cnb000066954 Edice Technika a technologie potravinářského průmyslu (SNTL) Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Přehledy lit. - Rozmn. Dal.odpovědnost Hušek, Vladimír (Autor)
Minařík, Rudolf (Autor)
Předmět.hesla tvaroh * potravinářská technologie Forma, žánr příručky Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 663/664 , 637.356.2 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Poznatky o bílkovinách mléka, syřidlech a čistých mlékařských kulturách ve vztahu k výrobě tvarohu. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1