Počet záznamů: 1  

Věž Zeleného anděla

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Williams, Tad, 1957- - Autor
    Vyd. 1. - Plzeň : Laser, 1998 - 415 s. : mapy ; 17 cm
    ISBN 80-7193-047-4
    Fantasy ;
      Záleský, David, - Překladatel   Zábranský, Tomáš, - Překladatel
     americké romány  fantasy romány
    SignaturaC 168.384/2
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) k vypůjčeníC 168.384/2 a1   

    Údaje o názvuVěž Zeleného anděla. Kniha druhá / Tad Williams ; [překlad David Záleský a Tomáš Zábranský]
    Záhlaví-jméno Williams, Tad, 1957- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePlzeň : Laser, 1998
    Fyz.popis415 s. : mapy ; 17 cm
    ISBN80-7193-047-4
    Edice Fantasy (Laser-book) ; 33
    OriginálTo Green angel tower. Part 1
    Dal.odpovědnost Záleský, David, 1968- (Překladatel)
    Zábranský, Tomáš, 1969-2021 (Překladatel)
    Předchází Williams, Tad. Věž Zeleného anděla. Kniha první
    Následuje Williams, Tad. Věž Zeleného anděla. Kniha třetí
    Forma, žánr americké romány * fantasy romány
    Konspekt821.111(73)-3 - Americká próza
    MDT (0:82-312.9) , 821.111(73)-31
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Odkazy (1) - KNIHY
    Předchází Williams, Tad Věž Zeleného anděla. Kniha první
    Následuje Williams, Tad Věž Zeleného anděla. Kniha třetí
    Princ Jošua a jeho přátelé - mezi nimi Simon, Gel"e, Binabik a Strangyeard - zůstávají na Sesuad'ře, Kameni rozluky, který se stává jejich tvrzí. Osada dostává jméno Nový Gadrinsett. Simon je pasován na rytíře. Jošua se se svými lidmi připravuje na boj s blížícími se vojsky krále Eliáše, která vede hrabě Fengbald. Na Kámen rozluky přichází Sisqi s oddílem trollů. Schyluje se k zuřivé bitvě. Na obou stranách je mnoho mrtvých. Přeložili David Záleský a Tomáš Zábranský. 1. vydání. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.