Počet záznamů: 1
Neužil, Luděk - Autor
Praha : Nakladatelství Lidové noviny, 2002 - 79 s. : il.
ISBN 80-7106-606-0
vegetariánství vaření
kuchařské recepty příručkySignatura C 306.332 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla Údaje o názvu Vegetariánská kuchyně : polévky, předkrmy, saláty, hlavní pokrmy, přílohy, dezerty / [Luděk Neužil ; photography Martin Hruška a Jiří Poláček] Záhlaví-jméno Neužil, Luděk (Autor) Vyd.údaje Praha : Nakladatelství Lidové noviny, 2002 Fyz.popis 79 s. : il. ISBN 80-7106-606-0 Číslo nár. bibl. cnb001184523 Poznámky Další názvová informace na obálce: Kuchyně pro každého, 139 receptů. Obsahuje barev. fot. Předmět.hesla vegetariánství * vaření Forma, žánr kuchařské recepty * příručky MDT 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla Druh dok. KNIHY Kniha uvádí 139 receptů z celého světa i generacemi prověřené recepty české kuchyně. Je členěna podle druhu pokrmu na polévky, předkrmy, saláty, hlavní pokrmy, přílohy a dezerty. Předpisy obsahují přehled surovin a dobu i popis přípravy pokrmu. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1