Počet záznamů: 1  

V písku času

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Hoeye, Michael, 1947- - Autor
    Vyd. 1. - V Praze : Knižní klub, 2004 - 252 s.
    ISBN 80-242-1241-2
    Dobrodružství Hermuxe Tantamoqa
      Jašová, Jana, - Překladatel
     americké romány  detektivní romány  humoristické romány
    SignaturaC 167.755 V půjčovně pro děti starší školní věk, jinde beletrie pro dospělé
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dětské k vypůjčeníC 167.755 b   

    Údaje o názvuV písku času / Michael Hoeye ; [z anglického originálu ...přeložila Jana Jašová]
    Záhlaví-jméno Hoeye, Michael, 1947- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeV Praze : Knižní klub, 2004
    Fyz.popis252 s.
    ISBN80-242-1241-2
    Číslo nár. bibl.cnb001316868
    Edice Dobrodružství Hermuxe Tantamoqa
    PoznámkyVydala Euromedia Group - Knižní klub
    OriginálSands of time
    Dal.odpovědnost Jašová, Jana, 1968- (Překladatel)
    Forma, žánr americké romány * detektivní romány * humoristické romány
    Konspekt821.111(73)-3 - Americká próza
    MDT 821.111(73)-31 , 821.111(73)-7
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběruV půjčovně pro děti starší školní věk, jinde beletrie pro dospělé
    Druh dok.KNIHY
    Michael Hoeye pochází z Oregonu, odkud se později přestěhoval do New Yorku. Živil se jako kulisář, módní fotograf i jako vysokoškolský učitel. V devadesátých letech se vrátil do Oregonu, oženil se a začal vyučovat na portlandské univerzitě. Se svou ženou Marthou žije na statku ve společnosti kocoura Lionela, devíti vzrostlých dubů, šesti vysokých jedlí, tří baculatých veverek, hlučné datlí rodinky a proměnlivé party brhlíků, drozdů, pěnkav, vran a červenek. Pro myš se čas nezastaví je jeho první kniha. V písku času je volným pokračováním dobrodružného a srdnatého myšáka Hermuxe Tantamoqa. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.