Počet záznamů: 1  

Udírny a uzení

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Binder, Egon M., 1947-2022 - Autor
    1. vyd. - Praha : Grada, 2005 - 112 s. : il. (převážně barev.) ; 19 cm
    ISBN 80-247-1261-X
     masitá jídla  uzení  udírny
     příručky
    SignaturaC 317.907
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Udírny a uzení
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 317.907   

    Title statementUdírny a uzení : maso, masné výrobky, ryby / Egon Binder
    Main entry-name Binder, Egon M., 1947-2022 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Grada, 2005
    Phys.des.112 s. : il. (převážně barev.) ; 19 cm
    ISBN80-247-1261-X
    National bibl. num.cnb001492082
    NotePřeloženo z němčiny
    OriginalRäuchern - Flesch, Wurst, Fisch
    Subj. Headings masitá jídla * uzení * udírny
    Form, Genre příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:637.5 , 664.8.035.3 , 637.523.38 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Udírny a uzení
    Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.V knize najdete: způsoby uzení, druhy udíren, uzení masa a masných výrobků, uzení ryb. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.