Počet záznamů: 1  

Tropické a subtropické zeleniny


  1.  Hlava, Bohumír, 1927-1997 - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Brázda, 1998 - 146 s., [24] s. barev. obr. příl. : il. ; 22 cm
    ISBN 80-209-0274-0
    Naše hoby
      Valíček, Pavel, - Autor   Táborský, Vladimír, - Autor
     zelenina  tropické užitkové rostliny  subtropické užitkové rostliny
     příručky
    SignaturaC 292.683
    Umístění 635.1/.8 - Pěstování zeleniny. Pěstování hub
    Tropické a subtropické zeleniny
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 292.683   

    Údaje o názvuTropické a subtropické zeleniny : pěstování a využití / Bohumír Hlava, Vladimír Táborský, Pavel Valíček
    Záhlaví-jméno Hlava, Bohumír, 1927-1997 (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Brázda, 1998
    Fyz.popis146 s., [24] s. barev. obr. příl. : il. ; 22 cm
    ISBN80-209-0274-0 Kč 235,00
    Číslo nár. bibl.cnb000355151
    Edice Naše hoby
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstříky
    Dal.odpovědnost Valíček, Pavel, 1939-2023 (Autor)
    Táborský, Vladimír, 1931- (Autor)
    Předmět.hesla zelenina * tropické užitkové rostliny * subtropické užitkové rostliny
    Forma, žánr příručky
    Konspekt635 - Zahrádkářství
    MDT 635.1/.8 , 633/635(213.5) , 633/635(213.1) , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru635.1/.8 - Pěstování zeleniny. Pěstování hub
    Druh dok.KNIHY
    Tropické a subtropické zeleniny
    Publikace Tropické a subtropické zeleniny zpracovaná kolektivem autorů Institutu tropického a subtropického zemědělství České zemědělské univerzity v Praze je určena širokému okruhu zájemců. V obecných kapitolách jsou informace o významu a využití těchto rostlin, zařízeních na jejich pestování i o chorobách a škůdcích jednotlivých druhů. Rozhodující část knihy je věnována užitkovým skupinám tropických a subtropických zelenin. U každého druhu je uveden původ a rozšíření, botanická charakteristika, možnosti a způsoby pěstování, význam a využití včetně léčivých účinků. Samostatně jsou v každé kapitole zpracovány recepty, podle kterých je možno netradiční druhy zelenin upravit v kuchyni. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.