Počet záznamů: 1  

Testing methods in food microbiology

  1. kniha

    kniha


     Kiss, István, 1923-1990 - Autor
    Amsterdam ; New York : Elsevier, 1984 - 447 s. : il.
    ISBN 0-444-99648-6, ISBN 0-444-41688-9 (soubor)
    Developments in food science ;
     potravinářská mikrobiologie
    SignaturaC 244.569
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 244.569   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuTesting methods in food microbiology / edited by István Kiss ; [translated by E. Farkas ; English text revised by K. Vas ; contributors, J. Farkas ... et al.]
    Záhlaví-jméno Kiss, István, 1923-1990 (Autor)
    Vyd.údajeAmsterdam ; New York : Elsevier, 1984
    Fyz.popis447 s. : il.
    ISBN0-444-99648-6
    0-444-41688-9 (soubor)
    Edice Developments in food science ; 6
    Předmět.hesla potravinářská mikrobiologie
    Země vyd.Nizozemsko
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.