Počet záznamů: 1
Testing methods in food microbiology
kniha
Kiss, István, 1923-1990 - Autor
Amsterdam ; New York : Elsevier, 1984 - 447 s. : il.
ISBN 0-444-99648-6, ISBN 0-444-41688-9 (soubor)
Developments in food science ;
potravinářská mikrobiologieSignatura C 244.569 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Testing methods in food microbiology / edited by István Kiss ; [translated by E. Farkas ; English text revised by K. Vas ; contributors, J. Farkas ... et al.] Záhlaví-jméno Kiss, István, 1923-1990 (Autor) Vyd.údaje Amsterdam ; New York : Elsevier, 1984 Fyz.popis 447 s. : il. ISBN 0-444-99648-6 0-444-41688-9 (soubor) Edice Developments in food science ; 6 Předmět.hesla potravinářská mikrobiologie Země vyd. Nizozemsko Jazyk dok. angličtina Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1