Počet záznamů: 1  

Teplé předkrmy a moučníky


  1.  Kobylák, Antonín - Autor
    1. vyd. - Praha : Merkur, 1968 - 107 s.
      Pokorný, Čestmír - Jiná role
     moučníky  předkrmy  vaření
     kuchařské recepty
    SignaturaC 66.364
    Umístění
    Teplé předkrmy a moučníky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 66.364   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuTeplé předkrmy a moučníky
    Záhlaví-jméno Kobylák, Antonín (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Merkur, 1968
    Fyz.popis107 s.
    Číslo nár. bibl.cnb000449476
    Dal.odpovědnost Pokorný, Čestmír (Jiná role)
    Předmět.hesla moučníky * předkrmy * vaření
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.822 , (083.12) , 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Teplé předkrmy a moučníky
    Soubor předpisů na teplé předkrmy a moučníky, které mají svůj základ ve francouzské kuchyni. Zahrnuje předkrmy z vajec, zeleniny, hub, ovoce, drůbeže, zvěřiny, ryb, hlemýžďů, mořských měkkýšů, těstovin i rýže. V oddíle teplýchmoučníků přibližuje přípravu buflérů, knedlíků, koláčů, nákypů, omelet, ovocných moučníků, sladkých pudinků a soufflé. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.