Počet záznamů: 1  

Teoretické základy konzervace potravin

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kyzlink, Vladimír, 1915-2008 - Autor
    1. vyd. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury ; Bratislava : Alfa, 1988 - 511 s. : obr., fot., tb., grafy ; 25 cm
     konzervování potravin
     učebnice
    SignaturaC 258.437
    Umístění
    Teoretické základy konzervace potravin
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 258.437   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuTeoretické základy konzervace potravin / Vladimír Kyzlink ; graf. úprava Jaroslava Sobotková
    Záhlaví-jméno Kyzlink, Vladimír, 1915-2008 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : SNTL - Nakladatelství technické literatury ; Bratislava : Alfa, 1988
    Fyz.popis511 s. : obr., fot., tb., grafy ; 25 cm
    Číslo nár. bibl.cnb000037475
    PoznámkyPozn. - Přehl. lit. - Věcný rejstřík. - 800 výt. - Vazba Josef Kalousek
    Předmět.hesla konzervování potravin
    Forma, žánr učebnice
    MDT 664.8/.9
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Teoretické základy konzervace potravin
    Ucelený přehled metod konzervace potravin. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.