Počet záznamů: 1
Teoretické základy konzervace potravin
Kyzlink, Vladimír, 1915-2008 - Autor
1. vyd. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury ; Bratislava : Alfa, 1988 - 511 s. : obr., fot., tb., grafy ; 25 cm
konzervování potravin
učebniceSignatura C 258.437 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Teoretické základy konzervace potravin / Vladimír Kyzlink ; graf. úprava Jaroslava Sobotková Záhlaví-jméno Kyzlink, Vladimír, 1915-2008 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury ; Bratislava : Alfa, 1988 Fyz.popis 511 s. : obr., fot., tb., grafy ; 25 cm Číslo nár. bibl. cnb000037475 Poznámky Pozn. - Přehl. lit. - Věcný rejstřík. - 800 výt. - Vazba Josef Kalousek Předmět.hesla konzervování potravin Forma, žánr učebnice MDT 664.8/.9 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Ucelený přehled metod konzervace potravin. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1