Počet záznamů: 1  

Tegralové pečivo


  1.  Opatřilová, Hana - Autor
    1. vyd. - Benešov : Start, 2000 - 92 s., [8] s. obr. příl. : barev. il. ; 23 cm
    ISBN 80-86231-13-5
     pečivo  vaření
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 322.905
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Tegralové pečivo
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 322.905   

    Údaje o názvuTegralové pečivo : --a další pokrmy z Tegralu / Hana Opatřilová ; [foto Jan Brunclík]
    Další variantní názvyTegralové pečivo a další pokrmy s tegralem
    Záhlaví-jméno Opatřilová, Hana (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeBenešov : Start, 2000
    Fyz.popis92 s., [8] s. obr. příl. : barev. il. ; 23 cm
    ISBN80-86231-13-5
    Číslo nár. bibl.cnb000974903
    PoznámkyTirážový název: Tegralové pečivo a další pokrmy s tegralem
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla pečivo * vaření
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Druh dok.KNIHY
    Tegralové pečivo
    Základní surovina TEGRAL je vyrobena výhradně z „oživlého“ naklíčeného obilí či jedlých semen. Právě díky tomuto přírodnímu postupu a šetrnému zpracování má finální výrobek pečivo z TEGRALU mimořádně vysokou nutriční hodnotu (vitaminy, minerální látky, enzymy a velký obsah vlákniny). Jeho častá konzumace prospěje i zcela zdravému člověku a patrně jej uvítají i ti, kterým běžně prodávaný kvasnicový chléb činí zdravotní problémy. Tegralové pečivo je chuťově, druhově, konzistencí i počtem možných přísad velmi variabilní. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.