Počet záznamů: 1
Tegralové pečivo
Opatřilová, Hana - Autor
1. vyd. - Benešov : Start, 2000 - 92 s., [8] s. obr. příl. : barev. il. ; 23 cm
ISBN 80-86231-13-5
pečivo vaření
kuchařské recepty příručkySignatura C 322.905 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Údaje o názvu Tegralové pečivo : --a další pokrmy z Tegralu / Hana Opatřilová ; [foto Jan Brunclík] Další variantní názvy Tegralové pečivo a další pokrmy s tegralem Záhlaví-jméno Opatřilová, Hana (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Benešov : Start, 2000 Fyz.popis 92 s., [8] s. obr. příl. : barev. il. ; 23 cm ISBN 80-86231-13-5 Číslo nár. bibl. cnb000974903 Poznámky Tirážový název: Tegralové pečivo a další pokrmy s tegralem Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Předmět.hesla pečivo * vaření Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Druh dok. KNIHY Základní surovina TEGRAL je vyrobena výhradně z „oživlého“ naklíčeného obilí či jedlých semen. Právě díky tomuto přírodnímu postupu a šetrnému zpracování má finální výrobek pečivo z TEGRALU mimořádně vysokou nutriční hodnotu (vitaminy, minerální látky, enzymy a velký obsah vlákniny). Jeho častá konzumace prospěje i zcela zdravému člověku a patrně jej uvítají i ti, kterým běžně prodávaný kvasnicový chléb činí zdravotní problémy. Tegralové pečivo je chuťově, druhově, konzistencí i počtem možných přísad velmi variabilní. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1