Počet záznamů: 1  

Technology and biochemistry of wine

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Farkaš, Ján, 1923-1999 - Autor
    New York : Gordon and Breach Science Publishers : SNTL - Publishers of technical literature, 1988 - viii, 387 s.
    ISBN 2-88124-070-4 (set), ISBN 2-88124-068-2 (v. 1)
     vinařství
    SignaturaC 258.083/1
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 258.083/1   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuTechnology and biochemistry of wine. Volume 1 / Ján Farkaš
    Záhlaví-jméno Farkaš, Ján, 1923-1999 (Autor)
    Vyd.údajeNew York : Gordon and Breach Science Publishers : SNTL - Publishers of technical literature, 1988
    Fyz.popisviii, 387 s.
    ISBN2-88124-070-4 (set)
    2-88124-068-2 (v. 1)
    OriginálTechnológie a biochémie vina
    Předmět.hesla vinařství
    Země vyd.Spojené státy americké
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.KNIHY
    A complete survey of the science and technology of wine-makingThis book discusses the microbiology and enzymology of wine production, the regulation of fermentation processes and nutritional aspects of wine. Procedures for identifying clouding, improving clarification and obtaining useful by-products also provide wine experts, scientists and students with a practical guide to wine production. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.