Počet záznamů: 1
Technologie výroby máku
Schreier, Jan - Autor
Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1994 - 32 s. : obr., tab. ; 21 cm
Metodiky pro zavádění výsledků výzkumu do zemědělské praxe ;
Zájeda, Josef - Jiná role
agrotechnika
příručkySignatura C 282.175 Umístění Údaje o názvu Technologie výroby máku : (metodika) / Jan Schreier, Josef Zájeda Záhlaví-jméno Schreier, Jan (Autor) Vyd.údaje Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1994 Fyz.popis 32 s. : obr., tab. ; 21 cm Číslo nár. bibl. cnb000093535 Edice Metodiky pro zavádění výsledků výzkumu do zemědělské praxe ; 3/1994 Poznámky Zprac. na základě výsledků výzkumu Osevy, Výzkumného ústavu olejnin v Opavě a Výzkumného ústavu krmivářského průmyslu a služeb v Pečkách. - Přehl. lit. - Angl. souhrn Dal.odpovědnost Zájeda, Josef (Jiná role)
Dal.odpovědnost Ústav zemědělských a potravinářských informací (Jiná role)
Předmět.hesla agrotechnika * mák Forma, žánr příručky MDT 633.7 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1