Počet záznamů: 1  

Technologie sacharidů

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kadlec, Pavel, 1940- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2000 - 138 s. : il. ; 28 cm
    ISBN 80-7080-400-9
     sacharidy  chemická technologie  potravinářská chemie
     učebnice vysokých škol
    SignaturaS 26.834
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 26.834   

    Údaje o názvuTechnologie sacharidů / Pavel Kadlec a kolektiv
    Záhlaví-jméno Kadlec, Pavel, 1940- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2000
    Fyz.popis138 s. : il. ; 28 cm
    ISBN80-7080-400-9
    Číslo nár. bibl.cnb000994961
    PoznámkyNad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 200 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie
    Dal.odpovědnost Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
    Předmět.hesla sacharidy * chemická technologie * potravinářská chemie
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 547.454 , 66 , 663/664:54 , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.