Počet záznamů: 1
Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař - číšník, zaměření kuchař a kuchař - číšník
Brhlík, Eduard - Autor
3. vyd., (2. české) - Praha : Merkur, 1990 - 303 s.
ISBN 80-7032-036-2
Romaňuk, Juraj - Jiná roleUmístění Údaje o názvu Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař - číšník, zaměření kuchař a kuchař - číšník Záhlaví-jméno Brhlík, Eduard (Autor) Údaje o vydání 3. vyd., (2. české) Vyd.údaje Praha : Merkur, 1990 Fyz.popis 303 s. Provenience ISBN 80-7032-036-2 Poznámky K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Dal.odpovědnost Romaňuk, Juraj (Jiná role)
Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1