Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař - číšník, zaměření kuchař a kuchař - číšník


  1.  Brhlík, Eduard - Autor
    3. vyd., (2. české) - Praha : Merkur, 1990 - 303 s.
    ISBN 80-7032-036-2
      Romaňuk, Juraj - Jiná role
    Umístění
    Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař - číšník, zaměření kuchař a kuchař - číšník
    Údaje o názvuTechnologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař - číšník, zaměření kuchař a kuchař - číšník
    Záhlaví-jméno Brhlík, Eduard (Autor)
    Údaje o vydání3. vyd., (2. české)
    Vyd.údajePraha : Merkur, 1990
    Fyz.popis303 s.
    Provenience
    ISBN80-7032-036-2
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Dal.odpovědnost Romaňuk, Juraj (Jiná role)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař - číšník, zaměření kuchař a kuchař - číšník
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.