Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník SOU učební obor kuchař-číšník, zaměření číšník

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Matejka, Mikuláš - Autor
    3. vyd. - Praha : Merkur, 1989 - 132 s.
    SignaturaC 262.352
    Umístění
    Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník SOU učební obor kuchař-číšník, zaměření číšník
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 262.352   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuTechnologie přípravy pokrmů pro 2. ročník SOU učební obor kuchař-číšník, zaměření číšník
    Záhlaví-jméno Matejka, Mikuláš (Autor)
    Údaje o vydání3. vyd.
    Vyd.údajePraha : Merkur, 1989
    Fyz.popis132 s.
    Číslo nár. bibl.cnb000048833
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.slovenština
    Druh dok.KNIHY
    Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník SOU učební obor kuchař-číšník, zaměření číšník
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.