Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Brhlík, Eduard - Autor
    3. upravené vyd. - Praha : Merkur, 1994 - 350 s.
    ISBN 80-7032-302-7
      Romaňuk, Juraj - Jiná role
    SignaturaC 279.884/2
    Umístění
    Technologie přípravy pokrmů
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 279.884/2 v1   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuTechnologie přípravy pokrmů : učebnice pro kuchaře a číšníky. II.
    Záhlaví-jméno Brhlík, Eduard (Autor)
    Údaje o vydání3. upravené vyd.
    Vyd.údajePraha : Merkur, 1994
    Fyz.popis350 s.
    ISBN80-7032-302-7
    Číslo nár. bibl.cnb000087917
    Dal.odpovědnost Romaňuk, Juraj (Jiná role)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Technologie přípravy pokrmů
    Technologie přípravy pokrmů jako vyučovací předmět. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.