Počet záznamů: 1
Technologie přípravy pokrmů
Brhlík, Eduard - Autor
3. upravené vyd. - Praha : Merkur, 1994 - 350 s.
ISBN 80-7032-302-7
Romaňuk, Juraj - Jiná roleSignatura C 279.884/2 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Technologie přípravy pokrmů : učebnice pro kuchaře a číšníky. II. Záhlaví-jméno Brhlík, Eduard (Autor) Údaje o vydání 3. upravené vyd. Vyd.údaje Praha : Merkur, 1994 Fyz.popis 350 s. ISBN 80-7032-302-7 Číslo nár. bibl. cnb000087917 Dal.odpovědnost Romaňuk, Juraj (Jiná role)
Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Technologie přípravy pokrmů jako vyučovací předmět. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1