Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Matejka, Mikuláš - Autor
    4. čes. upr. vyd. - Praha : Merkur, 1993 - 126 s., [4] s. příloh : il.
    ISBN 80-7032-170-9
      Balagová, Irena - Jiná role
     technologie  vaření
     učebnice
    SignaturaC 279.927/1
    Umístění
    Technologie přípravy pokrmů
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 279.927/1   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuTechnologie přípravy pokrmů : učebnice pro kuchaře a číšníky. I / Mikuláš Matejka, Irena Balagová
    Záhlaví-jméno Matejka, Mikuláš (Autor)
    Údaje o vydání4. čes. upr. vyd.
    Vyd.údajePraha : Merkur, 1993
    Fyz.popis126 s., [4] s. příloh : il.
    ISBN80-7032-170-9
    Číslo nár. bibl.cnb000084481
    Dal.odpovědnost Balagová, Irena (Jiná role)
    Předmět.hesla technologie * vaření
    Forma, žánr učebnice
    MDT 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Technologie přípravy pokrmů
    Učebnice pro kuchaře a číšníky. Podává srozumitelnou formou informace o přípravě jídel. Zásady hygieny, technologické úpravy, předběžná příprava, hlavní tepelné úpravy, polotovary, cizí kuchyně, základy dietetiky a pokrmy dietní. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.