Počet záznamů: 1  

Technologie potravin a surovin živočišného původu

  1. kniha

    kniha


     Holec, Josef, 1928- - Autor
    Vyd. 4., přeprac. - Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1965 - 341 s.
    Učební texty vysokých škol
      Matyáš, Zdeněk, - Jiná role
     potravinářská technologie
     učebnice vysokých škol
    SignaturaB 9.077
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníB 9.077   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuTechnologie potravin a surovin živočišného původu
    Záhlaví-jméno Holec, Josef, 1928- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 4., přeprac.
    Vyd.údajePraha : Státní pedagogické nakladatelství, 1965
    Fyz.popis341 s.
    Číslo nár. bibl.cnb000484102
    Edice/vedl.záhl. Vysoká škola zemědělská v Brně. Učební texty vysokých škol
    Dal.odpovědnost Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 (Jiná role)
    Dal.odpovědnost Vysoká škola zemědělská v Brně. Veterinární fakulta (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla potravinářská technologie
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 663/664 , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.