Počet záznamů: 1  

Technologie ovocných a zeleninových výrobků


  1.  Kác, Václav, 1897-1975 - Autor
    Praha : Průmyslové vydavatelství, 1952 - 215, [5] s.
    Knižnice potravinářského průmyslu;
    SignaturaC 9.029
    Umístění
    Technologie ovocných a zeleninových výrobků
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 9.029   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuTechnologie ovocných a zeleninových výrobků / Václav Kác ; Předml.: A. Klečka
    Záhlaví-jméno Kác, Václav, 1897-1975 (Autor)
    Vyd.údajePraha : Průmyslové vydavatelství, 1952
    Fyz.popis215, [5] s.
    Číslo nár. bibl.cnb000405961
    Edice Knižnice potravinářského průmyslu; Sv. 49
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Technologie ovocných a zeleninových výrobků
    Autor zpracovává speciální technologii ovoce a zeleniny na biologickém základě. Zabývá se základními vlastnostmi a biologic. hodnotami ovoce a zeleniny, jejich sklizní, uchováváním a úpravou, praktickými methodami konservačními, balením hotových výrobků a pod. Kniha předpokládá určité předběžné znalosti, neobsahuje proto podrobná pojednání o fysikálních, chemických, biochemických a biologických vlastnostech, jakož i o technických principech, nýbrž podává aplikaci těchto zásad v praxi. (Theoretické principy ukládání a zpracování ovoce a zeleniny jsou vyloženy v práci Dr. Kyzlinka "Konservační methody", vyd. Prům. vydav v Praze 1951.) Zdroj anotace: Národní Knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.