Počet záznamů: 1  

Technologie mléčných výrobků


  1. 1. vyd. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1981 - 371 s.
      Lukáš, Augustin - Překladatel   Zadražil, Karel, - Překladatel
    SignaturaC 228.753
    Umístění
    Technologie mléčných výrobků
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 228.753   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuTechnologie mléčných výrobků
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1981
    Fyz.popis371 s.
    Číslo nár. bibl.cnb000155442
    Dal.odpovědnost Lukáš, Augustin (Překladatel)
    Zadražil, Karel, 1913-1981 (Překladatel)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Technologie mléčných výrobků
    Publikace se zaměřuje na jakost mléka, výrobky z plnotučného mléka, sýry, máslo, mléčné konzervy a na využití odstředěného mléka a syrovátky. Zdroj anotace: NKP
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.